header

Hoe werken wij

Hoe zorgt Bessels Green voor complete tuinontzorging?

Houdt u van tuinieren en zoekt u alleen advies of ondersteuning, of houdt u van tuinieren maar komt u er door tijdgebrek niet aan toe, wij leveren onderhouds-contracten op maat en naar uw behoefte. Van eenmalige assistentie tot het hele jaar rond tuinonderhoud van uw gazon, borders, oprit en waterpartijen.

Of u nu al uw tuinzaken  door Bessels Green laat verzorgen van tuinontwerp, tot tuinaanleg en tuinonderhoud of als u ons incidenteel inhuurt als boomverzorger. Wij garanderen u een complete tuinontzorging.

In zee gaan met Bessels Green staat synoniem voor het nakomen van afspraken, secuur en netjes werken, vakmanschap en verfrissende tuinoplossingen.

Actueel houden van tuinkennis

De medewerkers van Bessel Green volgen geregeld een cursussen om hun tuinkennis op peil te houden. Op deze manier houden we elkaar ook geïnspireerd, gemotiveerd en betrokken. De nieuw opgedane tuininzichten en plantenkennis wordt uiteraard direct in de tuinpraktijk van alle dag toegepast. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste tuinvakmanschap.

Met tuingroet, Nicolaas Bessels