header

Ik zoek een tuinontwerp

Bessels Green, een tuinontwerp op maat!

Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen of een bestaande tuin anders wilt inrichten, alles begint met een goed tuinontwerp. Nicolaas Bessels uit Zutphen komt graag naar u toe voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Van speelse, romantische cottage tuinen tot strakke moderne tuinen. Een tuin om in te ravotten, een tuin om van te genieten, om in te relaxen, onderhoudsvrije tuinen of combinatietuinen. Bessels Green ontwerpt precies de tuin waar u zich thuis in voelt!

Ook verzorgen wij binnen het ontwerp een compleet beplantingsplan of helpen u bij het renoveren van uw borders

Inspiratie voor een tuinontwerp?

Nicolaas Bessels gaat ieder jaar op reis om inspiratie op te doen en zijn kennis bibliotheek te vergroten. Op deze reizen zoekt hij naar vernieuwing, cultuur, architectuur en landschappen die onder invloed van de mensen gevormd zijn.

De kennis en ervaringen zie je terug in zijn ontwerpen. Een eigentijds op uw wensen toegesneden tuinontwerp is het resultaat. Met de juiste indeling, ruimte voor beplanting, begroeiing, straatwerk en tuintegels, waterpartijen, vijver, speelruimte voor de kinderen, terrassen in de zon of in de schaduw. Al uw wensen worden samen met u doorgesproken en verwerkt tot een  tuinontwerp dat bij u past. Misschien heeft u zelf al uitgesproken ideeën hoe u de tuin in wilt richten maar vindt u het prettig om deze ideeën eens met een vakman te bespreken. Ook dat kan bij Bessels Green.

Tuin laten aanleggen?

Als het tuinontwerp helemaal naar wens is verzorgt Bessels Green ook graag de aanleg van de tuin helemaal voor u.

 

Tuinontwerp voorbeelden

foto project
foto project
foto project
foto project
foto project
foto project
foto project
foto project
foto project