header

Over ons

15 jaar tuinkennis, passie en tuinervaring 

Initiatiefnemer Nicolaas Bessels stond van kinds af aan al in de tuin. De natuur met zijn grote diversiteit aan bloemen, planten, struiken en bomen heeft altijd al zijn interesse gehad. Na  opleidingen aan de lage bosbouwschool, middelbare tuinbouwschool en een prachtige stage in het land van de tuinen Groot Brittanie heeft hij van zijn passie zijn werk kunnen maken. Nicolaas streeft naar een optimaal resultaat en houdt zichzelf scherp door ieder jaar inspiratie op te doen op zijn tuin- en landschapsreizen.

Het team van Nicolaas Bessels

Nicolaas heeft in de loop van de tijd een team van gedreven vakmensen om zich heen verzameld. Samen staan zij voor u klaar en vullen graag met veel plezier al uw tuinwensen in. Ook biedt Bessels Green stage plaatsen aan jongeren met een afstand tot de arbeids markt. Deze jongeren volgen de opleiding Groen bij het Praktijkonderwijs Zutphen. 

Mark is al jaren lang de rechterhand binnen het bedrijf en zorgt voor het totale tuinonderhoud bij alle particulieren en bedrijven. Mark is daarnaast verantwoordelijk voor de beplantingsplannen binnen de ontwerpen. Hij maakt graag samen met u een plan waarbij kleur, geur hoogte en bloeitijd naadloos op elkaar aansluiten. Ook kan hij u ondersteunen bij het herinrichten van uw border of renoveren van delen van de tuin.

Jeffrey is geboren voor de aanleg en zit als boerenzoon al van kinds af aan op trekkers en graafmachines. Hij verzorgt de aanleg van complete tuinen, vijvers, pergolas, schuren, bestratingen en opritten. 

Joszua is in 2013 als stagiaire vanuit het praktijkonderwijs bij Bessels Green begonnen inmiddels heeft hij een vaste baan en werkt met zijn tomeloze energie in ons onderhoud team. Samen met Mark onderhouden ze de tuinen bij particulieren en bedrijven. Joshua is vanuit een snuffelstage doorgegroeid naar een vakman op het gebied van tuinonderhoud. En hij blijft groeien, want Joszua volgt naast het werk nog de opleiding groene ruimte in Apeldoorn.

Marc is sinds 2013 bij ons werkzaam en is verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Zo voert hij onderhoud uit bij particulieren en zakelijk klanten maar hij legt ook tuinen, vijvers, pergola’s, poorten, bestrating, vlonders en schuttingen aan. 

Arnoud is in 2015 bij ons begonnen hij is breed inzetbaar en zijn enthousiasme en werkhouding compenseren ruimschoots het missen van een groene opleiding.  Hij komt uit de podiumbouw en evenementen wereld. Hij ondersteunt de mannen bij de diverse werkzaamheden.

Machiel is eind 2015 bij ons in het bedrijf begonnen. Hij is een ervaren hovenier die graag uw wensen naar de werkelijkheid vertaalt. Of de tuin gerenoveerd moet worden of compleet opnieuw aangelegd hij kent alle facetten van het groen vak en zal het ontwerp realiseren zoals u het voor ogen heeft.

Ook klein grondverzet voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen.

Interesse?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Op de foto van links naar rechts:

Nicolaas Bessels, Mark Holtslag,
Machiel Oosterweghel, Arnoud de Bruá¼´ne,
Jeffrey Heuvelink, Joszua ter Voert,
Marc Bruggink en Julius van Lent.